9/5 2017

Sådan bliver tilslutningsanlægget til Frederikssundsvej

Det er nu besluttet, hvordan Fjordforbindelsen Frederikssund skal kobles på Frederikssundsvej.

Der bliver etableret et såkaldt S-anlæg med rundkørsler på begge sider af Frederikssundsvej og med direkte rampeforbindelser, som skal lede trafikken fra Frederikssundsvej til Fjordforbindelsen og omvendt.

Denne løsning er valgt på baggrund af opdaterede trafikanalyser, som bl.a. også tager højde for det nye byområde Vinge. Løsningen er desuden fremtidssikret til den dag, hvor Frederikssundsmotorvejen går hele vejen til Frederikssund.

Se tegning af tilslutningsanlægget.
1. okt. 2016 13.16
Det er ikke så tit der gennemføres arkæologiske undersøgelser til vands, men der, hvor højbroen skal bygges, har Vikingeskibsmuseet fra Roskilde gennemført såkaldte marinarkæologiske undersøgelser i Roskilde Fjord i 2014 og 2015.
Læs mere
13. sep. 2016 15.56
Det kræver planlægning, tålmodighed og forsigtige fingre, når arkæologerne endevender jorden under den kommende fjordforbindelse.
Læs mere
9. sep. 2016 05.27
Fem Joint Ventures blev kvalificeret, fire bød på opgaven, og nu har Vejdirektoratet fundet det Joint Venture, som tilbydes opgaven med at bygge den nye bro mellem Frederikssund og Hornsherred.
Læs mere
24. apr. 2016 05.24
Mandag den 25. april satte selskabet Fjordforbindelsen Frederiksund, officielt arbejdet med en motortrafikvej og en ny bro over Roskilde Fjord i gang.
Læs mere
1. dec. 2015 10.12
At broen bliver døbt Kronprinsesse Marys Bro er ingen tilfældighed. Borgerne i Frederikssund og omegn har nemlig selv været med til at navngive den kommende bro over Roskilde Fjord.
Læs mere