19/1 2017

Velbesøgt informationsmøde

Omkring 500 borgere valgte at deltage i Vejdirektoratets informationsmøde om de forestående anlægsarbejder på Fjordforbindelsen Frederikssund i går, og dermed få en opdatering på, hvad der kommer til at ske de kommende måneder.

Mødet startede med en gennemgang af, hvordan Vejdirektoratet planlægger at bygge højbroen og anlægge motortrafikvejen. Projektchef Henrik Vincentsen havde fokus på, at få fortalt naboer og andre interesserede om tidsplanen for, hvad sker hvornår samt hvilke gener arbejderne vil give både i form af støj og trafikale gener.

VD’s ”Mine Craft”

På projektet er der lavet en 3D visualisering af Tørslev Hage, og lige som i bedste computerspillestil kan man ”gå rundt i modellen” og se hvordan virkeligheden på Tørslev Hage bliver efter projektet er afsluttet. Der var stor efterspørgsel efter at prøve programmet blandt deltagerne i mødet, og for mange var det en øjenåbner at se projektet og ens matrikel på den måde.

Se billeder fra aftenen i Frederikssund


1. okt. 2016 13.16
Det er ikke så tit der gennemføres arkæologiske undersøgelser til vands, men der, hvor højbroen skal bygges, har Vikingeskibsmuseet fra Roskilde gennemført såkaldte marinarkæologiske undersøgelser i Roskilde Fjord i 2014 og 2015.
Læs mere
13. sep. 2016 15.56
Det kræver planlægning, tålmodighed og forsigtige fingre, når arkæologerne endevender jorden under den kommende fjordforbindelse.
Læs mere
9. sep. 2016 05.27
Fem Joint Ventures blev kvalificeret, fire bød på opgaven, og nu har Vejdirektoratet fundet det Joint Venture, som tilbydes opgaven med at bygge den nye bro mellem Frederikssund og Hornsherred.
Læs mere
24. apr. 2016 05.24
Mandag den 25. april satte selskabet Fjordforbindelsen Frederiksund, officielt arbejdet med en motortrafikvej og en ny bro over Roskilde Fjord i gang.
Læs mere
1. dec. 2015 10.12
At broen bliver døbt Kronprinsesse Marys Bro er ingen tilfældighed. Borgerne i Frederikssund og omegn har nemlig selv været med til at navngive den kommende bro over Roskilde Fjord.
Læs mere