Der bliver arbejdet til lands og til vands. I Roskilde Fjord er der seks flydende arbejdspladser. De bliver brugt i byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro. Båden Dophin flytter rundt på projektets flydende arbejdspladser.

Seks pramme ligger i Roskilde Fjord. De er flydende arbejdspladser, hvorfra der bliver arbejdet med etableringen af højbroen. Når prammene skal have en ny placering, er der brug for slæbebåden Dolphin.

”Vores vigtige opgave er at bugsere prammene rundt, for de har ikke nogen motor. Vi flytter rundt på de seks flydende arbejdspladser, så de ligger de rigtige steder i forhold til byggeriet,” siger skipper Lars.

Når prammene ligger, hvor de skal, har Dolphin og dens besætning også en anden stor opgave. De skal nemlig sejle det opgravede materiale fra fjordbunden ud til det særlige område i Kattegat, som projekt har fået tildelt. Området kaldes en klapplads. det er udpeget af Miljøstyrelsen, der har afgjort, at det opgravede materiale fra Roskilde Fjord må genplaceres på havbunden på dette sted.

Siden september har den 23,9 meter lange og 8 meter brede slæbebåd Dolphin og dens besætning arbejdet på Fjordforbindelsen.