Søndag den 4. marts åbner Fjordforbindelsen Frederikssund og vores entreprenør RBAI hegnet til byggepladsen ved Marbæk, og inviterer alle interesserede helt tæt på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro.

Så kunne du tænke dig at få byggegrus under skosålerne og se de store maskiner og byggeriet på nært hold, så har du nu chancen. Du kan blandt andet møde medarbejderne og få en rundvisning på byggepladsen. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.


Hvornår: Byggepladsen vil være åben søndag den 4. marts i
tidsrummet 10-15.

Hvor: Marbækvej 56, 3600 Frederikssund.

”Vi oplever stor interesse for projektet fra alle sider, og derfor vil
vi gerne invitere alle helt tæt på både byggeriet, maskinerne, der bruges på byggepladsen og de kyndige specialister, der faktisk bygger broen,” siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i
Fjordforbindelsen Frederikssund.

Der vil også være aktiviteter for børn, hvor du blandt andet kan tegne dit eget vejskilt eller bygge en bro i papir.

”Det er en unik chance for at se et stort anlægsprojekt helt tæt på, og det er ikke særlig tit, at der er ”luft” i entreprenørens tidsplan til, at vi kan gøre noget sådant, ” siger Leif Tullberg

Vi glæder os til at se jer til åben byggeplads søndag den 4. marts 2018.

På gensyn

RBAI & Fjordforbindelsen Frederikssund

Praktisk information:

Da det er en byggeplads, så kom i praktisk fodtøj.

Kommer du i bil, vil du blive guidet til parkering via skiltning.

Kommer du på cykel, kan du sætte cyklen lige ved byggepladsen.


Fakta om fjordforbindelsen og betalingsanlægget

Fjordforbindelsen bliver en knap 10 km lang 4-sporet motortrafikvej syd for Frederikssund og knap 1,4 km vil ligge på en højbro mellem Marbæk og Tørslev Hage.

Kronprinsesse Marys bro vil blive en betalingsbro. Betalingsanlægget vil være det første free flow betalingsanlæg i Danmark.

Projektets samlede budget udgår cirka 2 mia. kr., og den nye fjordforbindelse og betalingsanlægget forventes åbnet ultimo 2019.