Her i oktober gentager vi ”På tur med projektchefen”, som er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro.


Efter efterårsferien bliver det igen muligt at besøge byggepladsen og få et bedre indblik i brobyggeriet.

I september blev der afholdt to arrangementer, hvor interesserede kunne komme med projektchef Henrik Vincentsen helt tæt på byggeriet af den kommende fjordforbindelse. Omkring 180 personer deltog.

”Der har været en overvældende opbakning til og interesse for vores arrangementer. Derfor gentager vi dem i oktober, da vi gerne vil fortælle om de mange forskellige aktiviteter, finesser og finurligheder, der er i forbindelse med projektet. Samtidig vil vi gerne give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri,” siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet.

Temaerne for turene i oktober er de samme som sidst. Det er store arbejder, der er i gang og derfor ændrer det sig ikke så hurtigt.

Da vi går en mørkere tid i møde, er de kommende to ture planlagt til en varighed af en time og med start kl. 16.30, så vi undgår, at det bliver helt mørkt inden vi er færdige.

Datoerne er:

Tørslev Hage-siden:

Tirsdag den 24. oktober kl. 16.30, hvor turen starter fra byggepladsen ved Kystvej 57, og her vil destinationen være en tur ud på dæmningen og det spunsarbejde, der er gået i gang på land.

Frederikssundsiden:

Onsdag den 25. oktober kl. 16.30, hvor turen starter udenfor byggepladsen på Marbækvej 56. Temaet er byggepladsen og støbning af pæle og fundamenter. Vi tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i de arbejder, der er i gang.

Praktisk information:

Alle er velkomne.

Gåturen tager ca. 1 time.

Ingen tilmelding

Husk godt fodtøj

Mødested:

Frederikssundsiden: udenfor byggepladsen, Marbækvej 56, Frederikssund
Hornsherredsiden: Udfor byggepladsen ved Kystvej 57, Tørslev Hage. Det vil være muligt at parkere på byggepladsen