Bestyrelsen

Bestyrelsen i Fjordforbindelsen Frederikssund

Da Fjordforbindelsen Frederikssund blev stiftet i slutningen af 2015, var det transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidts opgave at samle bestyrelsen. Det var vigtigt for ministeren at finde folk, som er kendt i og af lokalområdet. Bestyrelsen er derfor sammensat af lokale politikere og dygtige erhvervsfolk.


Leif Tullberg, formand

Leif Tullberg er tidligere mangeårig administrerende direktør for transportfirmaet DSV A/S, som han var med til at stifte i 1976. I dag har han fokus på lokalområdet, hvor han har boet i årtier, først i Skuldelev og siden i Venslev i Hornsherred. Han er bestyrelsesformand for og ejer af Restaurant Kalvø. Desuden er han medejer af virksomheden Jamas A/S, der lever af salg og reparation af entreprenørmaskiner.


Helle Mørk Friis, næstformand

Helle Mørk Friis er økonomichef og bestyrelsesformand for Centerbyg Odense A/S. Hun er uddannet cand.merc. i regnskab og afsætning fra Syddansk Universitet og har siden 2001 siddet i Nordeas Erhvervsråd i Odense. Derudover har hun siden 2013 været bestyrelsesmedlem i XL-BYG, der er Danmarks største frivillige kæde i trælast- og byggemarkedsbranchen.

John Schmidt Andersen

John Schmidt Andersen er borgmester i Frederikssund Kommune, hvor han har boet i mange år. Han er formand for kommunens økonomiudvalg og har gennem sit arbejde som borgmester et stort kendskab til kommunen og dens borgere. Inden han blev valgt til borgmester, har han i mere end 29 år arbejdet for politiet, senest som vicepolitikommissær og indsatsleder i Københavns Vestegns Politi.

Tina Tving Stauning

Tina Tving Stauning er 2. viceborgmester og blandt andet formand for Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune. Hun er vokset op ved Skuldelev og nu bosat i Frederikssund by. Tina har en Masteruddannelse i Professionel Kommunikation og har indtil for nylig arbejdet som projektleder. Forinden arbejdede hun i over 30 år på Frederikssund Bibliotekerne. Hun sidder desuden i bestyrelsen for Vestforbrænding I/S, HNM Naturgas I/S samt Frederikssund Erhverv, der søger at fremme turisme og erhverv.Martin Geertsen


Martin Geertsen er tidligere kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune og har siddet i folketinget for Venstre. I dag er han 2. næstformand for Region Hovedstaden, hvor han sidder i forretningsudvalget og regionsrådet. Martin er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet. Han har for nylig startet sin egen virksomhed, MG Advice, der beskæftiger sig med PR og kommunikation. Desuden er Martin Geertsen med i bestyrelsen for Wonderful Copenhagen.