Informationscentre

Vejdirektoratet har etableret informationscentre på begge sider af Roskilde Fjord. Centrene er tænkt som et sted, hvor man løbende kan holde sig opdateret på hvad der foregår i marken, få baggrundsviden om projektet og et sted man kan møde folkene bag projektet.

Alle er velkomne i vores informationscentre, og vi stiller gerne op til en præsentation af projektet eller en gennemgang af udstillingen.

Bymidten 10, Skibby

Informationscenteret lukker den 1. september.


Østersvej 4, Frederikssund

Besøgscentret er lukket pr. 1. oktober.

Undervisningsmateriale

Vejdirektoratet har sammen med Frederikssund Kommune udviklet undervisningsmateriale, der henvender sig til elever fra ca. 3-10 klassetrin. Materialet vil blive fornyet en gang om året, så det passer til de byggeaktiviteter der er i gang på Kronprinsesse Marys Bro. Materialet består både af en gennemgang af projektet, en praktisk opgave og en lille test. Lærer kan booke undervisning og rundvisning på udstillingerne her. I kalenderfunktionen skal der for et undervisnings-modul vælges "rundvisning".

I bemærkninger bedes du angive, hvorvidt din klasse skal have en gennemgang af undervisningsmateriale 1 (bygge broer i papir) eller 2(støbe i beton).Book os

Via kalenderen nedenfor kan du booke enten et møde eller et undervisningsforløb - Bemærk at man som minimum skal booke møde eller rundvisning 14 dage forud.

  • ”Undervisningsforløb” betyder, at man gerne ønsker en undervisningsdag i udstillingen, ledsaget af en medarbejder fra Vejdirektoratet.
  • ”Møde” betyder, at der ikke er en Vejdirektoratets medarbejder til at gennemgå projektet, men at man blot ønsker at benytte lokalet.
    Dette er kun en mulighed i Skibby
  • Ønsker større grupper (min. 20 pers) en rundvisning, skal de kontakte fjordforbindelsen per mail.