Bestyrelsen

Bestyrelsen i Fjordforbindelsen Frederikssund består af fem medlemmer. Frederikssund Kommune har indstillet to af bestyrelsens fem medlemmer, og bestyrelsesmedlemmerne er alle udpeget af tidligere transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt i 2015. Sammensætningen af bestyrelsen er sket ud fra et ønske om en bestyrelse, hvis medlemmer er kendt i og af lokalområdet i Frederikssund. Bestyrelsen består af politikere og erhvervspersoner


Leif Tullberg, formand

Leif Tullberg er tidligere administrerende direktør for transportfirmaet DSV A/S. Han er bestyrelsesformand for Kalvøen A/S, Restaurant Kalvøen A/S og Jamas A/S. Derudover er han en del af bestyrelsen og direktionen i ASX620. Han har i flere år boet i Skuldelev og i Venslev på Hornsherred.

Helle Mørk Friis, næstformand

Helle Mørk Friis er økonomichef og bestyrelsesformand for Centerbyg Odense A/S. Hun er bestyrelsesmedlem i XL-BYG A.M.B.A og sidder i direktionen i SC, Aarhus A/S, JUH Holding III ApS og HUPO ApS. Hun har siden 2001 siddet i Nordeas Erhvervsråd i Odense.

John Schmidt Andersen

John Schmidt Andersen er borgmester i Frederikssund Kommune og medlem af Frederikssund Byråd. Han sidder i bestyrelsen i Novafos Holding A/S og Trafikselskabet Movia I/S. Han har boet i Frederikssund Kommune i mange år.
Tina Tving Stauning

Tina Tving Stauning er 2. viceborgmester i Frederikssund Kommune og medlem af Frederikssund Byråd. Hun er formand for Teknisk Udvalg og medlem af Økonomiudvalget og Velfærdsudvalget. Ligesom hun er bestyrelsesmedlem i Frederikssund Erhverv, HNM Naturgas I/S, Skuldelev Energiselskab og Vestforbrænding I/S. Tina Tving Stauning er opvokset ved Skuldelev og bor i Frederikssund.Martin Geertsen

Martin Geertsen er selvstændig og regionsmedlem i Region Hovedstaden. Tidligere var han kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune og folketingsmedlem for Venstre. Han bestyrelsesmedlem i Fonden Wonderful Copenhagen.